#мивартідовіри
#даруєможиття

Діагностика

Проведення загальноклінічних і діагностичних досліджень. Ультразвуковий пренатальний скринінг при вагітності.

Вагітність

Комплексне обстеження перед планованою вагітністю і спостереження протягом всього терміну вагітності.

Пологи

Застосування сучасних медичних технологій під час пологів.

Здоров'я дитини

Сучасні підходи до профілактики плода, діагностики вроджених захворювань, лікування загрозливих станів плода в утробі матері.

Здоров'я жінки

Ендоскопічна гінекологія. Прогресивний напрямок в лікуванні гінекологічних захворювань.

Підготовка до пологів

Проходження курсів - подарує Вам легкі пологи, успішне грудне вигодовування і щасливе материнство.

Зробимо все
щоб Ви зберегли найкращі
спогади про нас!

«Ви наш Символ Віри»: у Київському пологовому відбулась зворушлива презентація поштової марки

16 грудня відбулась презентація нової поштової марки, що присвячена героям, які захищають народження українських дітей, а також приурочена до 31-ої річниці Київського пологового будинку №2.

На марці — фото київського поліцейського, який разом із побратимами забирає з пологового дружину й новонародженого сина, а поряд можна побачити напис головнокомандувача Валерія Залужного, який дякує за українців колективу 2-го пологового будинку.

Сальніков Сергій, директор київського пологового №2, зазначив під час презентації:

«Кожного року я в першу чергу дякую колективу нашого пологового за сумлінну працю, а цього року — військовим, поліцейським, територіальній обороні, і всім тим, хто зберіг наше місто, знищив ворога і подарував нам друге життя.

Саме цю, 31-шу річницю пологового, я присвячую захисникам України, нашим героям, нашим Збройним силам України. Ви наш Символ Віри.

Ця марка буде пам’яттю для наступних поколінь про часи, коли народження українських дітей захищали зброєю найкращі військові, а бойовий дух, наснагу і натхнення українським акушер-гінекологам дарував сам легендарний головнокомандувач ЗСУ».

Під час відзначення 31-річчя, Київський пологовий №2 згадував і власні досягнення: встановлення Рекорду України з кількості акушерів-гінекологів у небі, організацію наймасовіших занять з йоги для вагітних, проведення велозабігу, присвяченому партнерським пологам. А ще про понад 152 000 українців та українок, які народились у його стінах за останні 30 років.

За цей час київський пологовий №2 досяг європейського рівня лікування та обслуговування. Про батьків і малюків невпинно піклуються 60 кваліфікованих лікарів різних спеціальностей, поки породіллі відпочивають в індивідуальних пологових залах із мебльованими кімнатами. Пологовий працює цілодобово за будь-яких умов, адже має облаштоване укриття та генератори, які забезпечують електроенергією навіть під час блекаутів.

Самі пологи проходять за «Індивідуальним планом» майбутньої мами, тому персонал враховує всі побажання жінки. Якщо ви хочете бути разом з батьком у пологовому залі, полегшити перейми у воді, якщо потрібно приглушити світло, додати музику чи заспокійливий аромат — усе це буде організовано.

Нині кожна українка може народити дитину в європейських умовах безкоштовно. Якщо ви внутрішньо переміщена особа, Київський пологовий будинок №2 забезпечить вас усім необхідним для комфортних пологів. Запишіться на прийом за адресою м. Київ, вул. Мостицька 11 або за номером телефону +380682207222 (Viber, WhatsApp).

28 грудня 2022     Источник: hromadske.radio
Телефон гарячої лініі
+38 (044) 432 59 94
Запис на екскурсію пологовим
+38 (068) 220 72 22
Запис до Жіночої консультації
+38 (097) 446 29 88
×