#мивартідовіри
#даруєможиття

Діагностика

Проведення загальноклінічних і діагностичних досліджень. Ультразвуковий пренатальний скринінг при вагітності.

Вагітність

Комплексне обстеження перед планованою вагітністю і спостереження протягом всього терміну вагітності.

Пологи

Застосування сучасних медичних технологій під час пологів.

Здоров'я дитини

Сучасні підходи до профілактики плода, діагностики вроджених захворювань, лікування загрозливих станів плода в утробі матері.

Здоров'я жінки

Ендоскопічна гінекологія. Прогресивний напрямок в лікуванні гінекологічних захворювань.

Підготовка до пологів

Проходження курсів - подарує Вам легкі пологи, успішне грудне вигодовування і щасливе материнство.

Зробимо все
щоб Ви зберегли найкращі
спогади про нас!

День відкритих дверей у рамках Міжнародного дня волонтера

День відкритих дверей у рамках Міжнародного дня волонтера

5.12.2017 з 10:00 до 14:00 у нашому пологовому будинку в рамках Міжнародного дня волонтера буде проводитися День відкритих дверей. Запрошуються жінки-волонтери, що входять до складу волонтерських організацій Києва.

Ми пропонуємо наступний перелік послуг:

  1. Проведення медичного огляду
  2. Консультативна допомога
  3. Проведення безкоштовних обстежень (кольпоскопія, мікроскопічне дослідження вагінальних виділень, цитологія шийки матки).

5 грудня - Міжнародний день волонтера. Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам святкувати саме цей день, як день добровольця.

1859 рік вважається роком виникнення волонтерського руху у світі. В Україні волонтерство з'явилося на початку 90-х років минулого століття, а офіційно його визнано Постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2003 року, яким також затверджено «Положення про волонтерську діяльність у сфері надання соціальних послуг».

Волонтери - багатство народів. Волонтерство ґрунтується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей. Свій вільний час волонтери присвячують суспільним справам, беручи участь у всіляких акціях, програмах соціальної взаємодопомоги, культурного просвітництва тощо. Також цей день можна вважати святом людей, які допомагають персоналу дитячих будинків, будинків для людей похилого віку, лікарень швидкої допомоги й т.д. Досить часто волонтери ризикують своїм життям, беручи участь в ліквідації наслідків глобальних катастроф і природних катаклізмів або інших надзвичайних ситуацій.

У Загальній декларації волонтерів, прийнятої на XVI Всесвітній конференції волонтерів 2001 року в Амстердамі, визначені наступні принципи діяльності волонтерів:

  • визнання права на закріплення за всіма чоловіками, жінками і дітьми, незалежно від їх раси, віросповідання, фізичних особливостей, відповідного соціального та матеріального становища;
  • поваги гідності і культури всіх людей;
  • надання допомоги, безкоштовних послуг особисто або організовано в дусі партнерства і братерства;
  • визнання рівної важливості особистих і колективних потреб, сприяння їх забезпечення;
  • перетворення волонтерства на елемент набуття нових знань і навичок, вдосконалення здібностей, стимулюючи при цьому ініціативу і творчість людей, надаючи кожному можливість бути творцем, а не користувачем, спостерігачем.

Згідно зі статистичними даними, оприлюдненими Організацією Об'єднаних Націй, по всьому світу налічується близько 140 мільйонів волонтерів.

Волонтер - покликання, спосіб життя. Сьогодні волонтери сприяють перемозі України та збереженню її державності, не чекаючи за це винагороди. Волонтерська діяльність як прояв милосердя та благодійності, буде існувати до тих пір, поки існує потреба людей в тій чи іншій допомозі та обмежена державна участь у задоволенні потреб своїх громадян, їх соціальної підтримки.

1 грудня 2017    
Телефон гарячої лініі
+38 (044) 432 59 94
Запис на екскурсію пологовим
+38 (068) 220 72 22
Запис до Жіночої консультації
+38 (097) 446 29 88
×