#мивартідовіри
#даруєможиття

Діагностика

Проведення загальноклінічних і діагностичних досліджень. Ультразвуковий пренатальний скринінг при вагітності.

Вагітність

Комплексне обстеження перед планованою вагітністю і спостереження протягом всього терміну вагітності.

Пологи

Застосування сучасних медичних технологій під час пологів.

Здоров'я дитини

Сучасні підходи до профілактики плода, діагностики вроджених захворювань, лікування загрозливих станів плода в утробі матері.

Здоров'я жінки

Ендоскопічна гінекологія. Прогресивний напрямок в лікуванні гінекологічних захворювань.

Підготовка до пологів

Проходження курсів - подарує Вам легкі пологи, успішне грудне вигодовування і щасливе материнство.

Зробимо все
щоб Ви зберегли найкращі
спогади про нас!

Проєкт Assisto

Жінки Київської області, що пережили окупацію, мають можливість отримати психологічну та медичну допомогу за місцем проживання. Така змога з’явилась завдяки підтримці Women for Women International, Zene za Zene International та КНП "Київський міський пологовий будинок 2" в рамках проєкту Assisto для жінок.

Життя жінки після окупації жахливе по-своєму, і це не лише страшні спогади, а це і розв'язання побутових проблем, це намагання сховати свої психологічні травми, це не знаходити час на власне здоров’я. Тому саме жінки, які пережили окупацію, дуже потребують медичної та психологічної допомоги.

Виїзні мобільні бригади, до складу яких входять лікарі-гінекологи та психологи, це можливість для жінки отримати надзвичайно важливу допомогу, на яку самостійно дуже важко знайти час. Саме це і є те оптимальне рішення, яке допоможе виявити та попередити багато захворювань, які часто на ранніх стадіях безсимптомні, і це дасть можливість зберегти здоров’я багатьом жінкам.

Кожна українська жінка повинна відчути підтримку та отримати допомогу, і саме проєкт Assisto поставив собі за мету дбати про жінок, які пройшли всі жахіття рашистської окупації.

Виїзні медичні огляди - це ідеальний варіант попередити багато захворювань у жінок на деокупованих територіях. Цим жінкам, які були в окупації, прийшлось пережити багато горя, і звісно, що планові медичні огляди вони відкладають до кращих часів, але інколи захворювання буває безсимптомне і втрата часу - це втрата можливості отримати шанс на лікування взагалі.

З початку російського повномасштабного вторгнення більшість жінок в Україні на власному досвіді зрозуміли, як важко жінці на руках із дитиною тікати від обстрілів та жахливих бомбардувань, покинути власну домівку, поїхати у невідомість. Ще страшніше – жити в окупації без світла, води та їжі, спати у підвалах, здригатися від кожного звуку.

Тисячі історій мешканок Маріуполя, Харкова, Чернігова, Бучі, Ірпеня змушують ціпеніти від того жаху, який з ними творили російські солдати: фільтраційні табори, зґвалтування, приниження... Це далеко не повний перелік знущань, які довелося пережити нашим жінкам.

Ми не маємо залишатися байдужими, адже дуже часто жінка не може самостійно впоратися з горем, яке їй довелося пережити. У кожного власний фронт і своя зброя. Наша - допомагати іншим.

За підтримки Women for Women International та Zene za Zene International працює проєкт Assisto для жінок, які перебували в окупації, і яким сьогодні потрібна психологічна допомога та реабілітація.

Дивіться відео на Facebook

12 грудня 2022    
Телефон гарячої лініі
+38 (044) 432 59 94
Запис на екскурсію пологовим
+38 (068) 220 72 22
Запис до Жіночої консультації
+38 (097) 446 29 88
×