#намстоитдоверять
#даримжизнь

Диагностика

Проведение общеклинических и диагностических исследований. Ультразвуковой перенатальный скрининг при беременности.

Беременность

Комплексное обследование перед планируемой беременностью и наблюдение в течении всего срока беременности.

Роды

Применение современных медицинских технологий во время родов.

Здоровье ребенка

Современные подходы к профилактике плода, диагностики врожденных заболеваний, лечение угрожающих состояний плода в утробе матери.

Здоровье женщины

Эндоскопическая гинекология. Прогрессивное направление в лечении гинекологических заболеваний.

Подготовка к родам

Прохождение курсов - подарит Вам легкие роды, успешное грудное вскармливание и счастливое материнство.

Сделаем все
чтобы Вы сохранили лучшие
воспоминания о нас!

Київський пологовий будинок №2: безкоштовні пологи європейського рівня для всіх українок

Київський пологовий будинок №2: безкоштовні пологи європейського рівня для всіх українок

Майбутнє кожної нації — це її діти. Їхня відкритість до світу, креативність, гострий розум і прогресивні ідеї дарують щастя батькам і рухають Україну вперед. Саме тому важливо забезпечити майбутнім мамам максимально можливий комфорт і мінімізувати стрес у складних умовах сьогодення.

Київський пологовий будинок №2 — це саме те місце, де народжувати не тільки безпечно та приємно, але й комфортно, як вдома. Пологовий №2 відомий своїм багатим досвідом: за 30 років у його стінах народилось більше 150 000 дітей, а заклад отримав звання «Лікарня, доброзичлива до дитини» та «Чиста лікарня безпечна для пацієнта».
Кожна жінка України може народити дитину в європейських умовах безкоштовно: двері Київського пологового будинку №2 завжди відкриті для жительок Києва і гостей міста. Якщо ви внутрішньо переміщена особа, лікарня забезпечить вас усім необхідним для комфортних пологів.

Сучасні реалії потребують підвищеної уваги до безпеки і комфорту майбутніх мам, породіль і малюків, тому Київський пологовий будинок №2 має облаштоване укриття та генератори, які забезпечують електроенергією навіть під час блекаутів. Саме тому пологовий працює цілодобово за будь-яких умов.

Про батьків і малюків невпинно піклуються 60 кваліфікованих лікарів різних спеціальностей, які часто отримують слова вдячності від батьків малят. Працю колег високо цінує й директор пологового №2 Сальніков Сергій Миколайович, який з теплотою звертається до лікарів пологового будинку:

«Я пишаюсь всіма і кожним, це з вами народжувалось нове життя під вибухами, це ви, залишаючи власних дітей та ризикуючи життям, діставались до пологового будинку, це ви ті герої, з якими поруч наші породіллі відчували себе в безпеці.

Бути медичним працівником у мирний час нелегко, а під час війни ця професія взагалі стає випробуванням, тому я, звісно, бажаю всім нам перемоги, мирного неба та державної підтримки».

Київський пологовий будинок №2 має 10 пологових залів — і всі вони індивідуальні. При цьому всі післяпологові палати розраховані на одну маму з малюком або на сім’ю. У таких палатах є дві мебльовані кімнати: для породіллі з малюком і для рідних з усією необхідною технікою (мікрохвильовкою, телевізором, холодильником, електрочайником і кондиціонером), а також власний санвузол.

Усі пологи проходять згідно з «Індивідуальним планом», який складається майбутньою мамою заздалегідь. Спеціалісти лікарні зроблять усе необхідне, щоб пологи пройшли м’яко і легко, а кожна мама та малюк отримали якісну медичну допомогу, підтримку та масу позитивних емоцій. У пологах враховуються всі побажання жінки, які не шкодять її здоров’ю та здоров’ю дитини: якщо ви хочете знаходитися разом з батьком у пологовому залі чи полегшити перейми у воді або ж якщо потрібно приглушити світло, поставити певну музику, свічки, додати заспокійливий аромат тощо — усе це буде організовано.

Якщо ви не тільки шукаєте комфортне місце для пологів, а й хочете належним чином підготуватись до батьківства — вам допоможе школа відповідального батьківства від пологового №2. Зараз ви можете відчувати тривожність, занепокоєння, страх, мати багато різних запитань.

Спеціалісти лікарні допоможуть знайти на них відповіді і підтримають вас на цьому шляху. Ви можете обрати одну з трьох авторських програм, що засновані на багаторічному досвіді співробітників пологового №2. У процесі навчання ви багато дізнаєтесь про вагітність, пологи, розвиток дитини, догляд за малюком, а також опануєте техніки знеболення. Нині лекції читають акушер-гінекологи та психолог в онлайн-форматі.

«Нам ви можете довірити найцінніше — народження своїх дітей», — каже Сергій Миколайович.

«У пологовому №2 вам завжди допоможуть як під час вагітності, так і після пологів. Це місце, де розвіюються всі страхи, це місце, де вас приймуть, незважаючи ні на що, навіть якщо здається, що весь навколишній світ проти вас і ви у скруті. Тут завжди вас підтримають і завжди зрозуміють.

Якщо ви випадково завагітніли і відчуваєте, що не готові стати матусями, чи боїтесь осуду рідних та близьких — у нас ви можете безкоштовно відвідати заняття з психологом у школі батьківства.

У нашому пологовому майже відсутнє таке явище, як «діти, від яких відмовились». І я щасливий, що наше «вікно життя» ще ніколи не відкривалось. Але це не випадковість, а результат сумісної праці і наших психологів, і наших медиків, і нашої школи батьківства.

Шановні майбутні матусі, ми завжди поруч! Для нас найголовнішим є безпека ваша та вашої дитини. Наш медичний колектив завжди на вашому боці».

Обирайте безкоштовні пологи європейського рівня у Київському пологовому будинку №2. Запишіться на прийом за адресою м. Київ, вул. Мостицька 11 або за номером телефону +380682207222 (Viber, WhatsApp).

25 ноября 2022     Источник: hromadske.radio
Телефон горячей линии
+38 (044) 432 59 94
Запись на экскурсию по роддому
+38 (068) 220 72 22
Запись в Женскую консультацию
+38 (097) 446 29 88
×