#намстоитдоверять
#даримжизнь

Диагностика

Проведение общеклинических и диагностических исследований. Ультразвуковой перенатальный скрининг при беременности.

Беременность

Комплексное обследование перед планируемой беременностью и наблюдение в течении всего срока беременности.

Роды

Применение современных медицинских технологий во время родов.

Здоровье ребенка

Современные подходы к профилактике плода, диагностики врожденных заболеваний, лечение угрожающих состояний плода в утробе матери.

Здоровье женщины

Эндоскопическая гинекология. Прогрессивное направление в лечении гинекологических заболеваний.

Подготовка к родам

Прохождение курсов - подарит Вам легкие роды, успешное грудное вскармливание и счастливое материнство.

Сделаем все
чтобы Вы сохранили лучшие
воспоминания о нас!

Партнерські пологи при встановленні «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки або локдауну

Партнерські пологи при встановленні «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки або локдауну

1. Присутність партнера на пологах дозволяється за умови наявності у нього «зеленого» COVID-сертифіката про вакцинацію або негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної  ланцюгової реакції, або експрес-тесту на визначення антигену SARS-CoV-2 (мати при собі, надати співробітнику пологового будинку, який його проведе) , який  проведений не більш як за 72 години до приходу на пологи, або документа про одужання особи від COVID-19.

2. У випадку, якщо партнер з´являється до пологового будинку, щоб бути присутнім на партнерських пологах і не має при собі жодного документа, зазначеного у пункті 3.1, то у приймальному відділенні КНП  «Київський міський пологовий будинок № 2 » йому проводиться  експрес-тест на визначення антигену SARS-CoV-2(мати при собі, надати співробітнику пологового будинку, який його проведе) і при отриманні негативного результату цього тесту  та відсутності симптомів партнеру дозволяється присутність на пологах. Партнер перебуває на території закладу охорони здоров´я у захисній масці, яка щільно закриває рот та ніс.

3. У випадку отримання у партнера позитивного результату експрес-тесту на визначення антигену SARS-CoV-2 він не допускається до присутності на пологах і скеровується до лабораторії для проходження ПЛР-тесту на COVID-19.  Дані про особу з позитивним результатом експрес-тесту на визначення антигену SARS-CoV-2 зі з´ясуванням кола контактних осіб передаються лікарем приймального відділення до структурного підрозділу ДУ «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» за адміністративно-територіальною належністю.

4. Обмеження встановлено на відвідування – ЗАБОРОНЕНО. Працює „стіл довідок“ та „ стіл передач“ на рецепції закладу щодня з 08:00 до 19:00

5. При госпіталізації до пологового блоку( операційного блоку): роділля з партнером заповнюють анкету на наявність симптомів інфекційного захворювання. В разі сумнівів/симптомів захворювання у роділлі чи партнера: роділлі проводять швидко-тест. Якщо результат негативний роділля госпіталізується до закладу. 

6. При виборі палати сімейного типу – партнер залишається з породіллею та новонародженою дитиною. Та проживає з ними до виписки.

8 ноября 2021    
Телефон горячей линии
+38 (044) 432 59 94
Запись на экскурсию по роддому
+38 (068) 220 72 22
Запись в Женскую консультацию
+38 (097) 446 29 88
×